Geen ATB&RACE Toertocht Heeten in 2021

In tegenstelling tot eerdere berichten gaat ook de afgeslankte editie van de ponyweek 2021 NIET door.  Onze ATB&RACE Toertocht Heeten wordt door een afzonderlijke commissie onder auspiciën van de Stichting Helami Ponyweek Heeten georganiseerd. Door dit besluit vervalt ook onze ATB&RACE Toertocht editie 2021.  Onderstaand de ontvangen toelichting omtrent het besluit vanuit de Stichting Helami.

Beste vrijwilliger,

Met pijn in ons hart, moeten we jullie ook dit jaar mededelen, dat het beoogde Ponyweekend eind september, niet door zal gaan. In nauw overleg met diverse partijen, hebben we nog tot het laatste moment gekeken naar de mogelijkheden, echter gooien de maatregelen, zoals ze nu zijn roet in het eten. Het bestuur werkt al maanden van te voren intensief samen met veel vrijwilligers, commissies en leveranciers. Inmiddels werd het tijd om ook hen
duidelijkheid te geven.

Van verschillende kanten horen we dat het op 20 september nog helemaal niet zeker is of alle maatregelen er af gaan en we een Ponyweek-waardig feest kunnen geven; ook niet in een verkorte versie. Mochten de maatregelen20 september in positieve zin veranderen, dan is er te weinig tijd om te schakelen voor een vergunning die beoordeeld wordt op de dan geldende regels en om alles op te bouwen. En uiteraard spelen de financiële risico’s ook een rol. Hoe graag we het ook zouden willen, zien we op dit moment helaas geen mogelijkheden om op een verantwoorde manier een feestweekend te organiseren. Uiteraard houden we onze blik op de toekomst en vertrouwen we erop dat we in 2022 weer een toffe editie van de Ponyweek kunnen neerzetten. We hopen uiteraard, dat we ook dan weer op jullie inzet kunnen rekenen.


Tot die tijd; blijf gezond en pas goed op elkaar!

Categorie ATB HeetenBron Ponyweek HeetenDatum 30/08/2021

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.