Update ATB ponyveldtoertocht Heeten 2017

De 11de editie van de ponyveldtoertocht 2017 was met een evenaring van het record aantal deelnemers van vorig jaar wederom een prachtig succes en een super gezellig evenement. Door in onduidelijkheid in de belinting van de route bij de splitsing 35-60 km, hebben sommige deelnemers helaas de verkeerde afslag genomen. Ook door baldadigheid zijn n de controleronde op zondagochtend lintjes verwijderd en/of op een andere plek gehangen. Onze excuses hiervoor. Neemt niet weg dat wij via deze link u prachtige foto's kunnen aanbieden van de ATB ponyveldtoertocht Heeten.

 

 

De fantastische jubileumeditie van vorig jaar ligt nog vers in ons geheugen. Onder werkelijk sublieme weersomstandigheden reden een record aantal deelnemers de routes door het prachtige omgeving van Heeten.

Dit jaar organiseren we alweer de 11e editie jaarlijkse ATB ponyveldtoertocht Heeten. Onze toertocht heeft door het nog steeds toenemend aantal deelnemers en de perfecte organisatie een belangrijke plaats ingenomen in het Sallandse ATB-Toertocht-circuit.  De organisatie wil ook dit jaar in allerlei opzichten de voorgaande edities evenaren c.q. overtreffen. Daarmee leggen we de lat erg hoog, dat beseffen we!  Sportiviteit, kwaliteit en gezelligheid zijn onze speerpunten uit het verleden en die zetten we graag voort.

Op zondagochtend 24 september 2017 staat de 11e editie van de ATB- ponyveldtoertocht op het programma. De organisatie heeft 2 prachtige routes uitgestippeld door het schitterende Sallandse landschap over slingerende bospaadjes, single-track routes, landweggetjes, zandwegen en schouwpaden. Behendigheid, stuurkunst en kracht kunnen wisselend worden ingezet, maar natuurlijk ook stukjes verharde wegen om freewheelend even weer op adem te komen.

Dit jaar zijn er wederom twee afstanden: 35 km of 60 km.  De routing in de feesttent is zodanig aangepast waarbij inschrijving, start en finish hier centraal plaatsvinden.  Dit jaar wordt er gedurende de gehele ponyweek een transparante tent bijgeplaatst, zodat we nog meer mogelijkheden hebben om alles onder n dak te laten plaatsvinden. Deelname aan de toertocht is voor eigen risico. Veiligheid vindt de organisatie erg belangrijk, vandaar dat op de routes verkeersregelaars worden ingezet. Onderweg is er voor beide afstanden een centrale ravitailleringspost voor een hapje en een drankje. Daarnaast is er voor de langste afstand (60 km) een extra post ingericht voor een drankje. Iedere deelnemer krijgt bij de inschrijving een Helami-munt uitgereikt om na afloop onder het genot van een consumptie nog even na te praten. Gezellige muziek op de achtergrond maakt dit evenement helemaal compleet. Naast deelnemers aan de toertocht hopen we dat vele Heetenaren en andere belangstellenden  de weg naar de feesttent weten te vinden om er samen weer een gezellige ATB Afterparty van te maken.

Bekijk hier de foto's van onze jubileumeditie in 2016

 

We zijn ook op twitter te vinden: @ATBHeeten   Word vriend van de ATBTOERTOCHT Heeten en blijf continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Stuur ons even een vriendschapsverzoek via facebook.